Vragenlijst: ervaring met digitale zorg bij afasie

Een student van de opleiding Logopedie op Windesheim (Zwolle) doet als afstudeeropdracht onderzoek hoe digitale zorg ingezet kan worden bij logopedische zorg voor volwassen PMA. Het  onderzoek gaat om belemmeringen en faciliterende factoren, maar ook om kansen die producenten van digitale zorgmiddelen en logopedisten hebben op dit gebied. Invullen van de vragenlijst kan tot 21 mei 2024.

Mijn naam is Pavel Terentyev en studeer Logopedie aan Hogeschool Windesheim (Zwolle). Ik doe onderzoek naar digitale logopedische zorg bij afasie in de opdracht van de ontwikkelaar van digitaal therapieprogramma Afasietherapie.nl (met oefeningen in alle modaliteiten op woordniveau). Ik hoop dat ik met mijn onderzoek de ontwikkeling en de inzetbaarheid van digitale zorgmiddelen een handje kan helpen.

Voor dit onderzoek verzamel ik meningen, opvattingen en ervaringen van logopedisten die personen met afasie behandelen d.m.v. deze vragenlijst en interviews. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en deze worden na het afloop van het onderzoek verwijderd. Het invullen van deze vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag (8 open vragen en 10 meerkeuzevragen).

De vragenlijst vindt u hier: https://forms.gle/MjjTj9x24r45NpLG6

Alvast hartelijk dank voor het invullen!

Geef een reactie

dinsdag 07-05-2024

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie