Deel je ervaring met TouchToTell!

Een 4e jaars student Logopedie aan de Hanze in Groningen doet voor haar afstudeerthesis onderzoek naar de tevredenheid over de communicatiehulp-app TouchToTell en andere high-tech communicatiehulpmiddelen, bij logopedisten die werken met volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel. Hierbij delen we haar verzoek en vragenlijst. Invullen kan tot uiterlijk 24 mei aanstaande.

Beste logopedist,

Graag willen wij u uitnodigen deel te nemen aan een gebruikstevredenheidsonderzoek over TouchToTell. Het gaat om het invullen van een online-enquête voor logopedisten die werken met volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. Het doel is om aanknopingspunten te verkrijgen om de app te optimaliseren. Het invullen zal circa 15 minuten in beslag nemen.

Hebt u geen ervaring met TouchToTell maar wel met andere hightech-communicatiehulpmiddelen, dan willen wij u ook vragen deze enquête in te vullen.

Via deze link komt u bij de enquête: https://surveys.enalyzer.com?pid=c4n7cb8p
Het delen van deze link in uw netwerk wordt zeer gewaardeerd!

Met het invullen van de enquête geeft u toestemming voor het gebruik van de door u ingevulde gegevens in lijn met de huidige AVG-wetgeving.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Daniëlle van der Linden
eindejaars deeltijdstudent Logopedie
email: d.r.van.der.linden@st.hanze.nl

(in opdracht van TouchToTell)

Geef een reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie