Nieuwsbrief STAPP

Het programma STAPP wordt inmiddels veelvuldig gebruikt door logopedisten in instellingen. Voor eerstelijns praktijken en onderwijsinstellingen wordt nu een interessante korting geboden.

Logopedisten gebruiken de STAPP inmiddels veelvuldig tijdens de directe behandelingen. Vele patiënten oefenen daarnaast zelfstandig door op de afdeling, in de wachtkamer of thuis. De logopedist beheert de oefeningen voor de patiënt op afstand. Ook bij behandelingen via beeldbellen is dat een handige optie.

In de praktijk blijkt de STAPP ook een uitkomst in het ziekenhuis. De logopedist hoeft enkel een iPad mee te nemen naar een klinische afdeling en kan ‘aan bed’ vele passende oefeningen oproepen op verschillende niveaus. In UZ Gent is kortgeleden de patiëntentevredenheid onderzocht van de STAPP in de acute fase, en deze blijkt erg hoog. Naast tevredenheid over de oefengang, blijkt de iPad goed hanteerbaar in een ziekenhuisbed.

Korting

Om ervoor te zorgen dat meer logopedisten in particuliere eerstelijns praktijken gebruik kunnen gaan maken van de STAPP, bieden we nu voor deze doelgroep een korting van 40% op het instapbedrag. Deze aanbieding geldt tot 1 november a.s. Voordat u de app daadwerkelijk bestelt, kunt u deze eerst een maand gratis uitproberen.

Daarnaast bieden we vanaf nu (zonder extra kosten), extra licenties voor onderwijsinstellingen voor maximaal 80 studentenaccounts. Zo hopen we ervoor te zorgen dat studenten praktisch kunnen gaan oefenen met de STAPP en zo de theoretische basis van de behandelmethodes voor spraakapraxie (TIAS) en afasie (module specifieke therapie) leren toepassen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht in de webshop: https://logopedie-umcg.nl/stapp/

Ook kunt u mailen naar info@logopedie-umcg.nl

maandag 15-06-2020

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie