Primeur: workshop NAH-fotogroep in Nederland

Op vrijdag 13 april zal SIG voor het eerst een workshop in Nederland organiseren over de NAH-fotogroep.

De NAH-fotogroep is een project ontwikkeld door Frank Paemeleire, Hilde Aarts en Griet Van Beneden. Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) leren in groep (beter) fotograferen en krijgen thematische foto-opdrachten. Vervolgens worden de foto’s gedeeld en besproken met de andere deelnemers. Het project wordt afgesloten met een toonmoment (bv. een tentoonstelling of presentatie) waarbij de foto’s aan de maatschappij getoond worden.

Sig organiseert een workshop over dit project op donderdag 13 april 2017 in Utrecht. Tijdens deze workshop bespreken de ontwikkelaars van het pakket een draaiboek voor het opzetten van een NAH-fotogroep. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het samenstellen van een groep, praktische organisatie en planning, technische en thematische opdrachten, groepsbegeleiding en werken naar een eindproduct. Er worden naast veel illustraties ook concrete opdrachten gegeven.

Deelnemers worden dan ook verzocht om een compactcamera (met opgeladen batterijen en voldoende opslagcapaciteit) mee te nemen. Voorkennis met betrekking tot digitale fotografie is echter niet vereist.

Wilt u het materiaal al inkijken?
Grasduin dan even op www.mixreeks.be > NAH Fotogroep

Zie hier voor inschrijving en meer informatie over de workshop.

1 reacties

Dit artikel is meer dan 60 dagen oud. Reageren is niet meer mogelijk.

vrijdag 27-01-2017

in categorie:

1 reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie