Werkgroepleden gezocht voor de herziening richtlijn Afasie

Voor de werkgroep die zich gaat bezighouden met herziening van de richtlijn Afasie is de NVLF op zoek naar logopedisten die affiniteit en werkervaring hebben met deze doelgroep en die knelpunten vanuit het werkveld kunnen inbrengen die meegenomen kunnen worden in de herziening van de richtlijn.

Doel

Het doel van het project is het herzien van de richtlijn Diagnostiek en Behandeling van Afasie uit 2015 en het ontwikkelen van een set van start- en stopcriteria en een beslisboom die het gebruik van de start-stopcriteria in de praktijk en het samen beslissen ondersteunt. Met deze start-stopcriteria kunnen logopedisten de keuze tot het starten en stoppen van een behandeling gemotiveerd vastleggen.

Wanneer

De eerste bijeenkomst zal worden gepland in het najaar van 2022. Er worden vier werkgroepvergaderingen georganiseerd, tijdens de looptijd van het project (t/m september 2023) afwisselend fysiek en online. Per vergadering is er een vergoeding van 150 euro beschikbaar.

Meedoen?

Wil je hieraan een bijdrage leveren, dan kun je tot 15 augustus per e-mail contact opnemen met Ilona Lux-Bernoster: I.Bernoster@nvlf.nl.

maandag 25-07-2022

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie