Voorstelling Breeknacht: nu te boeken!

Tijdens de Afasieconferentie 2018 presenteerden Nanna Tieman en Romijn Conen voor ‘t eerst hun indrukwekkende voorstelling ‘Breeknacht’.

Ruim 3 jaar geleden werd Romijn Conen, acteur, getroffen door een zwaar herseninfarct.
Dit gebeurde na afloop van de voorstelling “Feest”. Een net nieuwe productie die Romijn en zijn vrouw Nanna hadden gemaakt met hun succesvolle theatergezelschap.
Van het ene op het andere moment stortte het leven van Romijn maar ook dat van Nanna volledig in.
Een lange weg van revalidatie, van vechten, vallen en opstaan, volgde.

In 2019 willen Nanna en Romijn weer op tournee met Breeknacht. Een voorstelling die het verhaal vertelt over hoe het is als je leven volledig overhoop wordt gehaald. Een verhaal over verwoesting maar ook over hoop. En bovenal een vertelling over liefde!

Tijdens de Afasieconferentie op 5 oktober heeft Nanna de eerste teksten uit Breeknacht aan de aanwezigen voorgelezen. Daarna was er gelegenheid om met hen beiden in gesprek te gaan.

Alle aanwezigen kwamen diep geraakt naar buiten.

Joost Hurkmans:

Breeknacht is een indrukwekkende voorstelling die veel impact heeft op zorgprofessionals die met mensen met NAH werken.

“Ademloos heb ik geluisterd naar het verhaal van Romijn en Nanna en ik werd diep geraakt. Zelf werk ik langer dan 20 jaar in de revalidatie en heb vele mensen met NAH en hun partners mogen begeleiden. Het is ongelooflijk belangrijk dat deze verhalen worden verteld door ervaringsdeskundigen. Met name wanneer zij een aantal jaren ervaring hebben met het leven met NAH, kunnen zij als geen ander deze kennis delen met zorgprofessionals. Nanna en Romijn zijn hierin enorm goed geslaagd. Ik voelde dat alle aanwezigen in de zaal werden geraakt en vele emotionele reacties volgden. Tijdens de conferentie werd vooral nagepraat over de diepe indruk die deze voorstelling heeft nagelaten. Ik wens dat vele zorgprofessionals dezelfde ervaring mogen beleven als dat ik heb gedaan!”

Deze voorstelling boeken?

In 2019 reist de voorstelling langs instellingen en theaters.
Mocht u belangstelling hebben om “Breeknacht” ook voor de zorgprofessionals in uw instelling te laten spelen, neem dan contact op met Nanna Tieman

1 reacties

  • Luc Engelander

    Super dat jullie die voorstelling gaan doen, en als je in Amsterdam komt spelen kom ik zeker.

Dit artikel is meer dan 60 dagen oud. Reageren is niet meer mogelijk.

dinsdag 23-10-2018

in categorie:

1 reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie