Top!Woordvinding

Het programma Top!Woordvinding dateert uit 2008 en is sinds kort niet meer verkrijgbaar. Regelmatig komen er vragen van gebruikers rondom de herinstallatie op een andere computer.

Herziene webbased versie

Het programma is ontwikkeld door de SAN in 2007 en in 2008 op de markt gekomen. Aanvankelijk werd het verkocht via de AVN (Afasie Vereniging Nederland), vanaf 2012 via de webshop van de SAN en inmiddels via AfasieNet.

Intussen is de software zodanig verouderd dat er bij herinstallatie op een andere pc regelmatig problemen ontstaan. AfasieNet heeft daarom helaas moeten besluiten om het programma uit de handel te halen. Omdat er nog steeds vraag naar Top!Woordvinding is, is besloten om het programma opnieuw uit te brengen in webbased vorm, net zoals Top!2Games. In de loop van dit jaar zal deze nieuwe versie van Top!Woordvinding  verkrijgbaar zijn.

Probemen bij herinstallatie?

Wanneer je beschikt over een cd van Top!Woordvinding kan het zijn dat er bij herinstallatie op een andere pc gevraagd wordt naar een licentiecode.

De pc genereert bij de installatie een 5-cijferige code, een zgn. computer-ID. Deze code is nodig om vervolgens een licentiecode op te vragen. In de handleiding van Top!Woordvinding staat een website vermeld waar de licentiecode verkrijgbaar is. Deze website was echter gekoppeld aan de Afasie Vereniging Nederland (tegenwoordig Hersenletsel.nl) en bestaat niet meer. Ook de overige adresgegevens zijn inmiddels verouderd. AfasieNet beschikt wel over een lijst met licentiecodes.

Wanneer je problemen ondervindt bij herinstallatie, stuur dan de 5-cijferige code in een mail naar info@afasienet.com. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een nieuwe licentiecode.

dinsdag 06-03-2018

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie