Rimke bedankt!

AfasieNet heeft onlangs afscheid genomen van haar projectleider Rimke Groenewold.

Rimke Groenewold was als projectleider sinds 2015 mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe website van AfasieNet. Daarbij heeft zij zich in het bijzonder ingezet voor mensen met afasie en naasten en hun pagina’s op de website.

Sinds begin dit jaar doet Rimke onderzoek aan de Universiteit van Perth in Australië. Het eerste halfjaar heeft zij dit onderzoek kunnen combineren met haar werkzaamheden voor AfasieNet. Helaas was dit na de zomer niet langer mogelijk.

Mede dankzij haar enorme inzet, creativiteit en doorzettingsvermogen is AfasieNet geworden tot wat het nu is: een solide netwerk met groeipotentie! Vanuit de zijlijn zal ze ons blijven volgen en hopelijk zal Rimke in de toekomst op de een of andere manier weer actief betrokken raken bij AfasieNet. Gelukkig is voor Rimke een enthousiaste opvolger gevonden: Thomas Stam. Hij stelt zich in het volgende nieuwsbericht voor.

1 reacties

  • Rimke Groenewold AfasieNet Professional

    Bedankt! Ik kijk met plezier terug op de mooie klus(sen) die ik voor AfasieNet heb mogen uitvoeren. Veel succes en graag tot ziens! Zonnige groeten uit Perth.

Dit artikel is meer dan 60 dagen oud. Reageren is niet meer mogelijk.

dinsdag 24-10-2017

in categorie:

1 reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie