Nieuws over de Speech Therapie App (STAPP)

STAPP is door het UMCG overgedragen aan STAPP Solutions. De oefenprogramma’s van de Speech Therapy App (STAPP) zijn daarom vanaf nu te bestellen via het nieuwe logopedische therapie-platform STAPP Solutions.

De Speech Therapy app (STAPP) is een online therapeutisch instrument. Het vergroot de effectiviteit van logopedie voor mensen met spraak- en taalproblemen ten gevolge van hersenletsel (afasie en spraakapraxie).

STAPP is ontwikkeld binnen het STAPP-project van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en uitgetest door logopedisten en patiënten. Tegenwoordig wordt de app vanuit een eigen entiteit doorontwikkeld, te weten STAPP Solutions BV. Hierin blijft ook de samenwerking met het UMCG. De applicatie voldoet aan de essentiële eisen voor werkzaamheid en veiligheid.

De bedenker van STAPP, klinisch linguïst/ logopedist/onderzoeker Judith Feiken, is ook vanuit STAPP Solutions actief betrokken bij de gehele doorontwikkeling van de online omgeving, het werkmateriaal en de cursussen.

Informatie en bestellen

Meer informatie over STAPP en de bestelwijze vind je via: stapp.solutions

maandag 12-12-2022

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie