Nieuwe app: TextSpeak

De TouchSpeak-familie heeft er weer een nieuwe telg bij: TextSpeak. Met TextSpeak kun je een foto maken of opzoeken op je telefoon en vervolgens de tekst op de foto laten uitspreken.

Met TextSpeak kun je een foto maken of opzoeken op je telefoon. Je kunt dan als je wilt een stukje foto ‘uitsnijden’. Na een druk op de knop gaat de app op zoek naar tekst op de foto. Die tekst kan dan worden geselecteerd en uitgesproken door de computerstem van het apparaat.

TextSpeak kan je zo helpen bijvoorbeeld mededelingen op een prikbord, artikelen uit de krant of krabbeltjes op boodschappenlijstjes beter te begrijpen. Het ontwerp is simpel en rechttoe-rechtaan en dus makkelijk toegankelijk voor mensen die niet zo handig zijn met techniek. De app herkent niet alleen getypte tekst, maar in veel gevallen ook geschreven berichten en kan ook ondersteboven of zijwaarts lezen.

Alle functies van TypeSpeak staat op een rijtje op https://www.touchspeak.nl/uitleg-textspeak

Om de app reclamevrij te kunnen houden kost TextSpeak €0,99 inclusief BTW. Het is te vinden in zowel de App Store als Google Play en is geschikt voor telefoon en tablet.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met TouchSpeak.nl:
tel: 030-268 1990, e-mail: info@touchspeak.nl

maandag 28-02-2022

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie