Meet the Author: Nicole ter Wal

Logoscientia organiseert op dinsdag 10 oktober 2023 de achttiende online “Meet the author” bijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn na aanmelding vrij toegankelijk voor logopedisten, logopediewetenschappers en andere geïnteresseerden.

Tijdens deze bijeenkomsten bespreken wisselende auteurs hun gepubliceerde wetenschappelijk artikel. De bijeenkomsten duren ongeveer een uur en starten met een pitch van 5 tot 10 minuten door de auteur. Aansluitend wisselen aanwezige deelnemers met de auteur en elkaar van gedachten over het artikel en de toepasbaarheid van de inhoud in de praktijk.

Inhoud

Deze keer spreekt Nicole ter Wal naar aanleiding van het artikel “Everyday Barriers in Communicative Participation According to People With Communication Problems.” (Nicole Ter Wal, Lizet van Ewijk, Lotti Dijkhuis, Johanna M A Visser-Meily, Caroline B Terwee, Ellen Gerrits).

In dit onderzoek wordt gewerkt aan een vragenlijst voor het meten van communicatieve participatie. De methoden die Nicole gebruikt zijn communicatievriendelijk, en van de vragenlijst wordt ook een communicatievriendelijke versie gemaakt; sámen met mensen met afasie.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze studie/dit onderwerp? Heb je vragen of ideeën over de toepasbaarheid? Welke discussiepunten zou je willen inbrengen? Meld je aan via het aanmeldformulier op de website. Hier vind je ook meer informatie. Je bent van harte welkom!

De meeting wordt gehouden via Microsoft Teams en start om 19:30 u. (Digitale inloop is vanaf 19:15 u.).

Voor deelname aan de meeting ontvangt u achteraf een certificaat met 2 niet geaccrediteerde punten.

Aanmelden kan t/m 4 oktober 2023.

vrijdag 15-09-2023

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie