Comeback van Romijn Conen met zijn voorstelling “Vallicht”

Romijn Conen is terug in het theater, met zijn voorstelling “Vallicht, roadtrip van een Lamme Schooier”. Op zaterdag 17 en zondag 18 februari vinden de try-outs plaats bij Theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch.

In VALLICHT vertelt acteur Romijn Conen (o.a. bekend van Liever Verliefd en Flikken Maastricht) het ontroerende verhaal van een vijftiger die uit zijn huis wordt gezet door zijn vrouw: “Ik kan niet langer jouw geliefde zijn als jij je blijft verschuilen achter je handicaps. Je bent meer dan dat, maar je ziet het zelf niet meer!” En zo gaat hij op zijn driewielfiets om erachter te komen war hij nog waard is.

Monoloog

In deze aangrijpende monoloog, geschreven door Romijn Conen met tekstbijdrage van Peer Wittenbols, horen we hoe deze man, ondanks zijn afasie, woorden weet te vinden voor zijn (door artsen onmogelijk gehouden) wederopstanding en voor de liefdevolle kreet van zijn vrouw dat hij moet proberen weer “Romijn” te zijn.

Comeback

Dit deels autobiografische stuk is na Vader, Feest! en Breeknacht de comeback van Romijn Conen op de Vaderlandse podia. Een levenskreet van een acteur pur sang die in 2015 een herseninfarct kreeg.

Informatie en tickets

VALLICHT – roadtrip van een Lamme Schooier (try-out) zie je op zaterdag 17 en zondag 18 februari om 15.00 uur bij Theater aan de Parade. Na afloop van de voorstelling vindt er een nagesprek plaats. Dit gesprek zal ongeveer 20 minuten duren.

Tickets vanaf €12,50.

Ga voor meer informatie naar theateraandeparade.nl

Geef een reactie

dinsdag 30-01-2024

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie