Vacature klinisch logopedist

Bij het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is een vacature voor een logopedist voor 12-20 uur per week.

Klinisch logopedist gezocht

De best denkbare zorg leveren, dat doen we bij het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Voor het logopedisch team zijn wij per direct op zoek naar een logopedist, voor 12-20 uur in de week. De werkdagen zijn in overleg te bepalen.

De logopedisten behandelen patiënten op alle afdelingen. We richten ons op het onderzoeken en behandelen van slikstoornissen, afasie, dysartrie en voedingsproblemen bij zuigelingen.

Het IJsselland Ziekenhuis beschikt over een IC-afdeling voor volwassenen waarbij de logopedist specifieke aandacht heeft voor de begeleiding van tracheostomapatiënten.

We werken nauw samen met verpleegkundigen, (revalidatie)artsen, KNO-artsen, neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, psychologen en maatschappelijk werkers om optimale zorg te verlenen aan de patiënten.

In het hele proces staat de patiënt en zijn of haar naasten centraal. Je hebt hart voor de patiënt, het begeleiden van familieleden hoort er voor jou als vanzelfsprekend bij. Verder ben je flexibel, stressbestendig en kun je goed samenwerken in een multidisciplinair team. Wij vinden het belangrijk dat je over een professionele houding beschikt met de bijbehorende goede contactuele eigenschappen.

Zie jij jezelf in deze rol? Dan komen we graag met jou in contact en praten we uitgebreid verder. Ter voorbereiding op ons gesprek maken we het plaatje nog wat concreter:

  • Je hebt een afgeronde opleiding hbo-logopedie
  • Je bent geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici
  • Je hebt affiniteit met het werken in een klinische setting
  • Ervaring is fijn, maar geen vereiste
  • Je neemt deel aan multidisciplinair overleg
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding

Wij bieden je een salaris gebaseerd op ervaring, betaalde administratietijd, reiskostenvergoeding en ruime scholingsmogelijkheden.

Lijkt het je leuk om kennis te maken en samen de mogelijkheden te bespreken en herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan contact op met Ingrid Arp, logopediste, via e-mail iarp@ysl.nl of telefoon 06-41549057.

dinsdag 08-10-2019

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie