Vacature klinisch linguïst bij Revalidatie Friesland

Revalidatie Friesland is voor de volwassenenrevalidatie op zoek naar belangstellenden voor de functie van klinisch linguïst (m/v) voor 8 uur per week.

De functie

De volwassenenrevalidatie is verdeeld in klinische en poliklinische revalidatie. Daarin wordt interdisciplinair samengewerkt.

De functie van klinisch linguïst is gericht op het leveren van een bijdrage aan de optimalisering van het functioneren van de patiënt in het dagelijks leven door middel van (neuro)linguïstische diagnostiek bij patiënten met neurologische taal- en spraakstoornissen. De klinisch linguïst interpreteert onderzoeksresultaten en draagt zorg voor de bijbehorende rapportage. Aan de hand hiervan geeft de klinisch linguïst advies over verdere diagnostiek en behandeling.

Daarnaast coacht de klinisch linguïst de logopedisten gedurende de behandeling van patiënt en maakt de klinisch linguïst deel uit van het afasieteam. Verder is de klinisch linguïst actief betrokken bij recente internationale ontwikkelingen in het vakgebied en deelt hij/zij deze kennis met de collega’s.

Wat wordt er van je verwacht?

Je bent een samenwerkingsgerichte persoon die aantoonbare ervaring heeft met patiënten met NAH en eventueel progressieve neurologische aandoeningen. Belangrijke competenties zijn analytisch, flexibel, communicatief vaardig en klantgericht.
Verder vragen wij:
– een afgeronde opleiding neurolinguïstiek of spraak-/taalpathologie
– een afgeronde HBO-opleiding logopedie, aangevuld met relevante werkervaring.

Wat wordt er geboden?

Een boeiende en afwisselende functie en samenwerking met en ondersteuning door een senior-klinisch linguïst. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband tot 1 januari 2019. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen: salaris conform FWG functiegroep 60, eindejaarsuitkering van 8,33%.

Meer informatie en solliciteren

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Harriët Plantinga, hoofd behandeleenheid volwassenen, telnr.: 088-5801580.

Je sollicitatie kun je vóór  4 december 2017 sturen aan Revalidatie Friesland via https://www.revalidatie-friesland.nl/werken-bij/vacatures/

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de sollicitatieprocedure.
Bij aanstelling vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG). Na de eerste gespreksronde kunnen referenties worden opgevraagd.

Gesprekken vinden plaats op donderdag 7 december.

dinsdag 21-11-2017

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie