Vacature afasietherapeut bij SGL

SGL in Limburg is op zoek naar een logopedist/afasietherapeut voor 16-32 uur.

Bij SGL weten we alles van het brein!

We bieden namelijk zorg, training, begeleiding, verblijf en behandeling voor mensen die leven met de gevolgen van (niet aangeboren) hersenletsel. En dat kan iedereen zijn: van jong tot oud, van laag tot hoog complex, van arm tot rijk. Onze zorgprofessionals waarderen met name de afwisseling in het dagelijks werk bij SGL.

En net zoals ons brein continu in ontwikkeling is, zijn we dat ook als organisatie. SGL is hard op weg om DE specialist op het gebied van niet aangeboren hersenletsel te worden. Dat doen we van Zuid tot Noord Limburg. Onze zorgprofessionals, naasten en vrijwilligers kunnen dat echter niet alleen. Daarom zijn we opzoek naar vakmensen die met ons mee willen bouwen met als gezamenlijk doel:
Het bieden van de juiste ondersteuning voor mensen van (niet aangeboren) hersenletsel zodat zij hun leven kunnen leiden zoals ze dat willen. Hierbij staan eigen regie en het bieden van expertise centraal.

En nu zijn we opzoek naar jou! We richten ons op het opzetten van een eigen behandelteam. Dat behandelteam bestaat uit paramedici, gedragsdeskundigen en specialisten.
Voor dit behandelteam zijn wij per direct op zoek naar een logopedist die bereid is zich door te ontwikkelen als afasietherapeut of reeds is.

We zoeken een logopedist of afasietherapeut die…

  • onze afasiecentra verder helpt opbouwen door heel Limburg
  • op basis van vraag én indicatie individuele behandelprogramma’s samenstelt voor cliënten (met WLZ)
  • zich ook bezighoudt met intake en indicatiestelling
  • meedenkt in de programmalijnen waar het in de dagbesteding over communicatie gaat
  • het leuk vindt om te bouwen, experimenteren en ondernemen

Wat bieden we?

Je werkt 16-32 uur per week in een dynamische omgeving. Het ene moment ontwikkel je een programma-aanbod dat uitgevoerd wordt door onze zorgprofessionals, het andere moment bied je zelf individuele behandeling. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg en afhankelijk van ervaring: FWG 55 (= maximaal 4.211, bruto per maand op fulltime basis). Het gaat om een vast dienstverband.

Solliciteren kan tot 31-08-2021.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Tessa Ewalds-Haan, programma manager behandeling & expertise: tewalds@sgl-zorg.nl , tel. 06-23866754.

Wil je meer informatie over missie en visie van SGL? Kijk dan op www.sgl-zorg.nl.

SGL: wij gaan verder!

zondag 22-08-2021

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie