Mijn profiel in de Zorgzoeker: hoe werkt dat?

Eén van de voordelen van deelname aan AfasieNet is het kunnen aanmaken van een profiel in de Zorgzoeker. Regelmatig komen hierover vragen. We zetten de werkwijze en mogelijkheden op een rijtje.

Wie kan een profiel aanmaken?

Om je profiel aan te maken, dien je deelnemer te zijn van AfasieNet. Wanneer je je deelname niet tijdig betaald hebt, wordt een eerder aangemaakt profiel onzichtbaar. Na de betaling zal het profiel weer te zien zijn, het hoeft dan niet opnieuw aangemaakt te worden.

Hoe maak je het profiel aan?

Ga naar mijn AfasieNet en log in met je mailadres en het eerder gekozen wachtwoord. Mocht je het wachtwoord vergeten zijn, dan kun je in het inlogscherm een nieuw wachtwoord aanvragen.

Na het inloggen zie je in Mijn AfasieNet een scherm met alle eerder geplaatste bestellingen (deelname, conferentie, producten). Rechts zie je een donkerblauwe knop “Zorgzoeker”. Wanneer je hierop klikt kun je je profiel aanmaken, of een bestaand profiel aanpassen.

Ik wil vindbaar zijn als logopedist en afasietherapeut, hoe moet dat?

Bovenin het scherm waarin je je profiel aanmaakt/aanpast, kun je een keuze maken onder welk specialisme en in welke provincie je vindbaar wilt zijn. Mocht je ook onder een ander specialisme gevonden willen worden, dan vind je verder naar beneden de optie “extra specialisme”. Ook kun je hier een extra provincie toevoegen waar je werkzaam bent. Een extra werkplek/locatie is op dit moment niet mogelijk.

Proefiel wijzigen

Zoals hierboven is beschreven, kun je ook zelf je gegevens in de Zorgzoeker aanpassen. Dit doe je op dezelfde wijze als het aanmaken van een nieuw profiel, dus via Mijn AfasieNet en de donkerblauwe knop “Zorgzoeker”.

Vragen?

Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar info@afasienet.com.

woensdag 01-11-2017

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie