Prijsvraag Afasie 2019 en Afasieprijs 2018

Het regiobestuur Noord Holland van Hersenletsel.nl heeft voor 2019 opnieuw een Afasie prijsvraag uitgeschreven. De prijsvraag is bedoeld om initiatieven te belonen die bijdragen aan de maatschappelijke participatie van mensen met hersenletsel.

Regio Noord-Holland stelt hiervoor in samenwerking met Logoclicks een flink bedrag beschikbaar. De Prijsvraag staat open voor iedereen die betrokken is bij hersenletsel.

Aanmelden kan t/m 1 mei 2019 12:00 uur.

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u ons secretariaat bereiken via noordholland@hersenletsel.nl  of telefonisch via 020-4965771.

Afasieprijs 2018

Op 30 oktober 2018 is de Afasieprijs 2018 uitgereikt  aan Roswitha Eshuis namens de regio door Harry Moeskops, voor de film “Voor altijd…DINGES!”

‘Voor altijd… DINGES!’ vertelt het verhaal van Tamara van Scheppingen, Jiri Hemming en Hetty de Ruiter, die ondanks hun afasie besluiten gezamenlijk een reeks hoorcolleges te organiseren. Daarmee willen zij meer bekendheid geven aan de gevolgen van hersenletsel en bovenal andere mensen met afasie stimuleren om ondanks hun handicaps actief in de maatschappij te participeren.

Doel is deze film via alle mogelijke platformen te verspreiden bij het grote publiek: via festivals, T.V., internet, vertoningen bij patiënten verenigingen, op congressen en bij bijeenkomsten.

dinsdag 20-11-2018

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie