Presentaties en foto’s Afasieconferentie 2023 gepubliceerd

De Afasieconferentie “State of the Art 2023” is inmiddels al een paar weken achter de rug. Met meer dan 200 bezoekers en een gemiddelde beoordeling van 8,3 kunnen we stellen dat deze 12e editie opnieuw zeer geslaagd is! De presentaties en foto’s staan inmiddels online.

Presentaties en posters

De meeste presentaties en posters zijn inmiddels ontvangen en terug te lezen op deze pagina. De komende tijd zullen ook de laatste presentaties en posters geplaatst worden, houd daarvoor de website in de gaten.

Accreditatie

Voor de conferentie waren 11 accreditatiepunten aangevraagd, 5,5 per dag. Er zijn uiteindelijk 9 punten toegekend door St. ADAP, bezwaar vanuit AfasieNet hiertegen heeft helaas niets opgeleverd . De punten zijn inmiddels bijgeschreven bij iedereen die een KP-nummer had ingevuld bij de inschrijving. Mocht dit niet het geval zijn, stuur dan nog even een mailtje met je KP-nummer naar info@afasienet.com.

Foto's

De prachtige foto’s van deze conferentie zijn weer gemaakt door Edwin Kooren. Op de website is nu een eerste selectie geplaatst, binnenkort volgen nog meer foto’s met sfeerimpressies, zoals tijdens de pauzes.

dinsdag 31-10-2023

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie