Oproep: logopedisten die gebruik maken van eHealth

Twee studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen doen onderzoek naar het inzetten van eHealth bij de behandeling van mensen met afasie. Ze zijn op zoek naar logopedisten die hun ervaringen hierover met hen willen delen.

Wij zijn Iris Stevens en Meike Spaan, twee 4e jaars studenten logopedie, aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dit semester zijn wij bezig met ons praktijkgericht onderzoek. In opdracht van Jan Pons (Logoclicks B.V.) leveren wij met ons onderzoek een bijdrage, aan het op lange termijn kunnen inzetten van eHealth, om zodoende de logopedische zorg beschikbaar en betaalbaar te houden.

Onder eHealth verstaan wij een technologie die ingezet kan worden om de gezondheid van mensen te ondersteunen en verbeteren, voor u misschien ook wel bekend als: zorg op afstand of hybride zorg. Wij zijn voor dit onderzoek op zoek naar logopedisten die werken met personen met afasie en bij deze personen gebruik maken van eHealth. We zijn benieuwd naar factoren die belemmerend dan wel faciliterend werken bij het gebruik van eHealth. Als u met ons uw ervaringen wilt delen zouden we graag een interview met u willen afnemen. Het interview kan desgewenst online plaatsvinden en zal 30 minuten duren. U zou ons hier mee helpen en daarnaast kunt u een mooie bijdrage leveren aan de implementatie van eHealth binnen de logopedische zorg.

Bent u of kent u de logopedist die wij zoeken? Wij komen graag met u in contact via e-mail:
implementatie-ehealth-han@outlook.com

Met vriendelijke groet,
Iris en Meike
Studenten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

donderdag 21-10-2021

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie