Oproep: deelnemers onderzoek groepstherapie

Twee vierdejaars studenten van de opleiding Logopedie aan Zuyd Hogeschool zijn bezig met een onderzoek naar groepstherapie bij afasie. Zij onderzoeken of groepstherapie in de toekomst mogelijke oplossing kan zijn voor de hoge werkdruk en doen een oproep onder logopedisten om zich aan te melden voor dit onderzoek.

Wij zijn Datasha Breemer en Shana Van der Velden, vierdejaarsstudenten van de opleiding logopedie aan Zuyd Hogeschool te Heerlen.

Momenteel zijn wij bezig met onderzoek naar de belemmerende en bevorderende factoren van groepstherapie bij personen met afasie vanuit het perspectief van de logopedist. Er wordt onderzocht of groepstherapie een mogelijke oplossing kan zijn om de werkdruk, wachtlijsten en administratieve lasten te verminderen.
Er zijn lange wachtlijsten en er gaat veel tijd verloren aan administratiewerkzaamheden, terwijl we deze liever besteden aan tijd met de patiënten.

Wij weten dat u een erg volle planning heeft, maar willen met uw medewerking hiervoor een oplossing zoeken!

Aanmelden

Wilt u ons helpen met het onderzoek?

Meld u dan aan via deze link!

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Mocht u eerst nog meer informatie willen hebben over het onderzoek, dan kunt u ook op voorhand een mailtje sturen naar 1939831velden@zuyd.nl of telefonisch contact opnemen met 06-37742007.

Wij horen graag van u!

Shana Van der Velden & Datasha Breemer

dinsdag 17-01-2023

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie