Onderzoek naar milde afasie: deel je ervaring!

Ineke van der Meulen en Djaina Satoer doen een oproep aan alle logopedisten en klinisch linguïsten die mensen met afasie behandelen.

Beste collega’s,

Wij, beiden klinisch linguïst en werkzaam in Erasmus MC en Rijndam revalidatie, zijn een onderzoek aan het opzetten naar milde afasie. Dit thema stond in de afgelopen Aphasia Clinics in Rotterdam centraal en er bleek grote belangstelling voor dit onderwerp. Veel logopedisten gaven aan behoefte te hebben aan materiaal voor de behandeling van milde afasie. Ook werd aangegeven dat veel mensen met milde afasie niet weten waar ze met hun taalproblemen terecht kunnen. Om de zorg voor deze groep te verbeteren, willen wij een onderzoek starten. Daar hebben we jouw mening bij nodig! Zou je daarom de onderstaande enquête in willen vullen? Het kost ongeveer 5-10 minuten.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSce3ddD5YY-6PZowQ8ypqZFvN2zSD5UteOxoZDKygHQOaEtyg/viewform?usp=sf_link

Alvast bedankt voor je medewerking!

Ineke van der Meulen, Rijndam revalidatiecentrum
Djaina Satoer, Erasmus MC afd. neurochirurgie

Deze oproep stond ook in de vorige nieuwsbrief. Tot nu toe hebben 30 mensen gereageerd. We willen graag een zo  compleet mogelijk beeld, dus als je nog niet gereageerd hebt en je hebt wel ervaring met milde afasie, vul dan vandaag nog de enquête in.

vrijdag 29-06-2018

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie