Het AfasieNet bestuur zoekt jou!

Tijdens de Afasieconferentie van 2018 hebben verschillende deelnemers van AfasieNet aangegeven dat ze bereid zijn om iets te doen voor AfasieNet. Omdat we regelmatig op zoek zijn naar ondersteuning door deelnemers, hebben we besloten om een nieuwe rubriek in de nieuwsbrief op te nemen, waar we jullie oproepen om je voor specifieke taken aan te melden. De eerste keer hebben we maar liefst drie activiteiten waar we de hulp van onze leden voor zoeken.

Nieuwe leden voor de programmacommissie van de Afasieconferentie 2021

We zijn op zoek naar twee actieve deelnemers die zitting willen nemen in de programmacommissie van onze jaarlijkse conferentie.

Taken:

  • Je bent medeverantwoordelijk voor de invulling van het programma;
  • Je onderhoudt contact met sprekers.

De werkzaamheden lopen van begin januari tot aan het congres, waarbij het meeste werk zich concentreert in de maanden februari-mei, waarin het programma wordt vastgesteld. Vergaderingen kunnen plaatsvinden via beeldbellen. Uiteraard word je ondersteund vanuit het bestuur en in een latere fase door de leden van de organisatiecommissie. We streven naar een commissie van drie leden in totaal. Dit maakt het werkbaar en slagvaardig. Het mooiste is wanneer je dit voor minimaal twee jaar wilt doen, om enige continuïteit te waarborgen.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, mail dan naar info@afasienet.com.

Gezocht: PR-strateeg

Het AfasieNet bestuur wil graag meer bekendheid geven aan afasie en aan de activiteiten van AfasieNet. We merken dat we ons nog (te) veel op onze eigen achterban richten. Dit verdient meer en professionele aandacht. De oproep richten we in dit stadium toch eerst aan jullie: misschien ken je of ben je iemand die hier meer van weet en de PR van AfasieNet op een hoger niveau kan tillen.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, mail dan naar info@afasienet.com.

Gezocht: leden voor een tijdelijke werkgroep "afasie en lezen"

Het AfasieNet bestuur heeft interessante informatie ontvangen van de Vereniging “Onbeperkt lezen”.
We kunnen deze informatie natuurlijk delen via de website, maar we weten dat er meerdere initiatieven / producten / services zijn, die het lezen ondersteunen.

We zouden jullie daarom een zo compleet mogelijk overzicht willen bieden. Het bestuur kan dit niet alleen. We zoeken daarom twee deelnemers die gedurende drie maanden met deze opdracht aan de slag willen gaan.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, mail dan naar: info@afasienet.com

maandag 30-11-2020

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie