Gezocht door de Rijksuniversiteit Groningen: Logopedisten en andere zorgprofessionals die werken met afasie

Pauline Cuperus is onlangs begonnen als promovendus aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het onderwerp van haar promotieonderzoek is het ontwikkelen en testen van een therapie-app voor personen met afasie. De therapie-app richt zich op het verbeteren van de dagelijkse communicatievaardigheden. Zij werkt hiervoor samen met onder andere Roelien Bastiaanse en Dörte de Kok, beiden verbonden aan de RUG. Hierbij doet zij een oproep om een vragenlijst in te vullen.

Therapie-apps

De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor het gebruik van therapie-apps als aanvulling op de reguliere afasietherapie. Het blijkt steeds meer dat apps met therapiemateriaal een waardevolle toevoeging kunnen zijn. Echter, om een app tot een succes te maken is het wel belangrijk dat zo’n app aan de wensen van logopedisten en uiteraard van mensen met afasie voldoet. Wij zijn op het moment bezig met een onderzoeksproject waarbij we deze voorkeuren en wensen in kaart willen brengen. Dit doen wij middels een online enquête.

Enquête

Wij zijn nu hard op zoek naar logopedisten en andere zorgprofessionals die onze enquête kunnen invullen. In de enquête stellen wij algemene vragen over uw ervaring met therapie-apps en vragen wij naar uw feedback op ons eigen app-idee. Dankzij uw feedback kunnen wij ons inzetten voor therapie-apps die aansluiten op uw behoeftes en die van uw cliënten.

Klik op de volgende link om de enquête in te vullen: http://tinyurl.com/app-enquete.

Het invullen van de enquête kost ongeveer 15 minuten. Voor vragen kunt u contact opnemen met p.a.cuperus@rug.nl.

 

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw deelname!

Pauline Cuperus

maandag 27-01-2020

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie