Gezocht: Blogger (of vlogger)!

Ben jij werkzaam met mensen met afasie en vind je het leuk om je ervaringen met anderen te delen? Meld je dan nu aan als nieuwe blogger of vlogger voor AfasieNet!

In februari 2019 is Miranda Hagenouw begonnen als blogger door verschillende ervaringen met mensen met afasie te beschrijven in korte verhalen. Maandelijks zijn deze gepubliceerd op AfasieNet. Miranda nam zich voor om dit een jaar lang te doen om anderen stof tot nadenken te geven. Gezien de vele reacties die zij heeft ontvangen, is dit zeker gelukt! Maar… het jaar loopt ten einde en zij wil het stokje graag doorgeven:

“Ik ben er van overtuigd dat velen van jullie een boek zouden kunnen schrijven over alle leuke, droevige, bijzondere en inspirerende momenten die jullie beleven met, door en voor al die prachtige mensen met afasie. Ook ben ik er van overtuigd dat we veel van elkaar kunnen leren door te delen. Dus wie wil deze prachtige kans benutten om zijn of haar ervaringen te verspreiden via AfasieNet?”

Ben jij gemotiveerd om 12x een stukje van jouw ervaringen op papier te zetten of hier een kort filmpje van te maken? Meld je dan uiterlijk 1 december aan bij Dineke Blom via info@afasienet.com.

Vermeld hierbij je naam, werkplek en contactgegevens.
Word jij geselecteerd? Dan hoor je dit uiterlijk 1 januari 2020 en verwachten we je eerste blog of vlog op 20 januari 2020.

maandag 11-11-2019

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie