De Afasieconferentie 2021: toch online!

Helaas is het niet mogelijk de Afasieconferentie 2021 dit jaar weer in fysieke vorm te laten doorgaan. Het conferentiecentrum, Woudschoten te Zeist, heeft alle evenementen tot half oktober geannuleerd. Er wordt hard gewerkt aan een online alternatief.

Na ons enthousiaste bericht van eind juni dat de tweedaagse Afasieconferentie in Woudschoten dit jaar weer kon doorgaan, is er veel gebeurd rondom de COVID-besmettingen. Iedereen heeft dit in de media kunnen volgen en mogelijk ook persoonlijk ervaren.

Conferentiecentrum Woudschoten liet ons maandag 26 juli helaas weten dat zij alle evenementen waarbij het hanteren van de 1,5 meter maatregel niet mogelijk was moesten annuleren tot half oktober. Dit besluit was genomen om duidelijkheid te verschaffen, zowel voor de klanten als voor henzelf. Gelukkig hebben we nu nog voldoende tijd om de fysieke conferentie om te zetten in een mooi online programma.

Bij het uitnodigen van de sprekers was al rekening gehouden met dit scenario; alle sprekers hadden daarom de vraag gekregen of zij ook beschikbaar waren voor een online conferentie.

Nieuw programma

De programmacommissie en het bestuur van AfasieNet hebben inmiddels overleg gehad. Besloten is om er een ééndaagse online conferentie van te maken, op vrijdag 1 oktober, van ongeveer 9.30-16.30.

Er wordt nu hard gewerkt aan een mooi online programma. Uiteraard wordt er rekening gehouden met voldoende pauzes in het programma.
Zodra meer bekend is zal dit via een extra nieuwsbrief en via de website bekend gemaakt worden.

Inschrijving en terugbetaling

Iedereen die zich al had ingeschreven zal het geld z.s.m. terug ontvangen, en krijgt daarover persoonlijk bericht.  Je dient je dan opnieuw in te schrijven voor de online conferentie. Dit is inmiddels mogelijk via de webshop.

De kosten zijn:

  • voor deelnemers van AfasieNet: € 25,-
  • voor niet-deelnemers: € 75,-
  • voor studenten: € 10,-

Houd de website en je mail in de gaten voor het laatste nieuws over het programma!

vrijdag 30-07-2021

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie