Aphasia Clinics 2024

Op 22 maart 2024 vindt de 11e editie van de Aphasia Clinics plaats. Het onderwerp is: Terug naar de werkvloer? De rol van leeftijd en cognitie bij taal- en communicatieproblemen. Inschrijven is reeds mogelijk.

Terug naar de werkvloer? De rol van leeftijd en cognitie bij taal- en communicatieproblemen

Een acteur die zijn rol vertolkt, een leraar die voor de klas staat en een marktkoopman die zijn sinaasappelen aanprijst. Dit zijn voorbeelden van mensen die vol in het werkende leven staan. Taal- en communicatieproblemen kunnen dit onmogelijk maken. Wanneer iemand de pensioengerechtigde leeftijd nadert, wordt er vaak aangestuurd op vervroegd pensioneren. Maar wat gebeurt er als iemand een stuk jonger is en weer wil terugkeren naar het werk? Hoe belangrijk zijn cognitie en cognitieve reserves bij het herstel en de re-integratie? En welke rol kan de logopedist/klinisch linguïst spelen om bij te dragen aan dit proces? In de twaalfde editie van de Aphasia Clinics belichten we dit onderwerp vanuit de wetenschap, de kliniek en het patiëntperspectief.

Programma en inschrijving

Meer informatie over de inschrijving en het definitieve programma vind je op: https://www.aanmelder.nl/aphasiaclinics2024

maandag 04-12-2023

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie