Afasieprijs 2017 uitgereikt

Op 13 november 2014 werd in De Balie te Amsterdam de Afasieprijs 2017 uitgereikt door Hedy d’Ancona. Hierbij een verslag van deze bijeenkomst.

Hersenletsel.nl heeft de Prijsvraag afasie ingevoerd om NAH brede maatschappelijke aandacht te geven. Samen met de hoofdsponsor Logoclicks reikte Hersenletsel.nl regio Noord-Holland dit jaar een prijs van € 6.000 uit.

Film "Dit is....DINGES!"

Hedy d ‘Ancona reikte de Afasieprijs 2017 uit na de premiere van de film “Dit is ….”DINGES!” Deze film is een portret van de vier winnaars van de Afasieprijs 2017.

Hedy d’Ancona leidde de vertoning in met een persoonlijk verhaal over hoe het spreken met en luisteren naar haar man veranderd was door afasie. De afasie was het gevolg van een beroerte 13 jaar geleden.

In een vraaggesprek vertelden de winnaars vervolgens over hun leven met afasie en hoe ze het prijsgeld van €6000,- zullen gebruiken om in 2018 vier openbare colleges en een publieksevenement te organiseren om de gewaarwording en maatschappelijke acceptatie van afasie te vergroten.

De prijswinnaars

De prijswinnaars

Prijsvraag afasie 2018

Besloten is ook de prijsvraag uit te schrijven voor 2018 en volgende jaren. Hersenletsel.nl roept bedrijven, instellingen en organisaties in Noord-Holland op zich te melden als sponsor of als deelnemer.

dinsdag 21-11-2017

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie