PACT training

06-06-2016

Bij deze training leert u de basis van het werken met PACT (Partners van Afasiepatiënten Conversatietraining). De PACT is een therapieprogramma dat zich richt op trainen van gesprekspartners van mensen met afasie.
 


Kosten

220


Plaats

Houten


Contactgegevens

Nadere  info verkrijgbaar bij BSL, tav Lisette Borghuis

Doel van de PACT is partners inzicht te geven in hoe zij met hun afatische partner communiceren, hen bewust te maken van de keuzes die ze hebben om met de afasie om te gaan in hun dagelijkse conversaties en hen te helpen om de nieuw geleerde strategieën ook werkelijk toe te passen.Tijdens de training worden basisprincipes van het programma uitgelegd aan de hand van videovoorbeelden. Daarnaast wordt ruim aandacht besteed aan de werkbladen uit de conversatietraining, door deze samen te oefenen. Het programma is gebaseerd op inzichten uit de conversatieanalyse, een nieuwe invalshoek voor veel logopedisten. Het volgen van de training bij de aanschaf van de PACT wordt dan ook sterk aanbevolen.

De training wordt gegeven door Sandra Wielaert, logopedist Afasieteam Rijndam revalidatie centrum.

*PACT is de Nederlandse bewerking van Supporting Partners and People with Aphasia in Conversation and Relationships (SPPARC, Lock, Wilkinson & Bryan, 2001)

Datum en locatie
Deze training vindt plaats op maandag 6 juni 2016 in Houten bij het vergadercentrum van Bohn Stafleu van Loghum (gebouw Citadel). De training begint om 09.30 uur en zal eindigen om 16.30 uur.

Kosten
De kosten voor deelname aan de PACT training bedragen € 220,- (incl. BTW) inclusief trainingsmap, koffie/thee en lunch.

Inschrijving
U kunt zich voor deze training inschrijven via de blauwe knop “inschrijven”.

Verhinderd?
Bij annulering t/m 23 mei 2016 wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht. Na 23 mei 2016 kunnen wij geen restitutie verlenen. Alleen schriftelijke annuleringen (of per e-mail) worden in behandeling genomen. Vervanging van de deelnemer is uiteraard altijd mogelijk.

Inlichtingen

Bohn Stafleu van Loghum
Postbus 246
3990 GA Houten
Tel.: 030-638 36 38
Fax: 030-638 39 90
Email: congressen@bsl.nl