Neurorevalidatie voor logopedisten

31-10-2019 t/m 26-11-2019

Het ITON (Instituut voor toegepaste neurowetenschappen) organiseert in het najaar van 2019 een nieuwe tweedaagse cursus:

Over de invloed van cognitieve en gedragsmatige stoornissen na hersenbeschadiging
op logopedische diagnostiek en behandeling.

 

 


Kosten

390


Plaats

Haarlem


Contactgegevens

Neurorevalidatie voor logopedisten 2019

Inhoud

 

Zie jij in de dagelijkse praktijk regelmatig mensen met logopedische problemen na hersenbeschadiging (bijv. afasie, dysartrie, dysfagie)? Dan is het belangrijk om tijdens je diagnostiek en behandeling rekening te houden met de invloed van cognitieve en gedragsmatige problemen.

Wil je inzichten in deze problematiek gaan gebruiken in jouw dagelijkse praktijk? Schrijf je dan in voor deze cursus op donderdag 31 oktober en dinsdag 26 november 2019 bij het ITON in Haarlem.

In deze cursus wordt o.a. aandacht besteed aan problemen op het gebied van visuele informatieverwerking, herkenning, aandacht, inzicht en executieve functies zoals bijvoorbeeld het nemen van initiatief. Dit alles in relatie tot logopedische problematiek. Mede aan de hand van een casusopdracht wordt er een directe link gelegd met jouw dagelijkse praktijk. De cursus wordt gegeven door ervaren ITON- docenten en logopedisten uit de ‘neuropraktijk’.