Afasiekoor Drenthe

Drenthe

Afasiekoor Drenthe i.s.m. Praktijk / Atelier Ilona Molenaar

Als u moeite heeft met praten betekent dat nog niet dat u niet kunt zingen. Integendeel, vaak komen tijdens het zingen woorden vanzelf. Maar zingen in een gewoon koor gaat niet meer. Daarom bestaan er speciale afasiekoren. De bedoeling van ons koor is om samen te zingen en daardoor veel plezier, gezelligheid en ontspanning te beleven. Mogelijk helpt het u ook nog om beter te gaan praten of adem te halen. Maar de nadruk ligt op het plezier, niet op therapie. Er is ook ruim gelegenheid voor informele contacten en het uitwisselen van ervaringen en zo. Samen met lotgenoten bezig zijn kan een positieve uitwerking op uw zelfvertrouwen hebben.

Om mee te doen met ons afasiekoor hoeft u niet eens goed te kunnen zingen. Het gaat erom plezier te beleven aan het gebruiken van de stem, door woorden te zingen of desnoods mee te neuriën of mee te klappen. Wel is het belangrijk dat u gesproken taal redelijk kunt begrijpen. En als u het prettig vindt mag u een familielid of kennis meenemen.

De liederen die we zingen worden samen met de deelnemers uitgezocht. Er is dus volop ruimte voor uw eigen ideeën en lievelingsliederen.

Boersma's Pad 6, Norg, Netherlands

Johan Vromans

afasiekoor-drenthe@xs4all.nl

T.0591-585507