Vacature zwangerschapswaarneming bij Revant Breda

Revalidatiecentrum Revant is op zoek naar een enthousiaste logopedist die hen van 1 september 2024 tot en met 14 februari 2025 op de locatie in Breda komt versterken! Solliciteren kan tot en met 29 juni 2024.

Waar kom je te werken?

De revalidatiezorg binnen Revant is gericht op de complexe medisch specialistische problematiek. Revant biedt een duurzaam, kwalitatief hoogwaardig, effectief en efficiënt zorgaanbod in klinische en poliklinische revalidatiediagnostiek, -advisering en -behandeling op het gebied van de medisch specialistische revalidatie en revalidatie bij complex chronische longaandoeningen. De beste zorg voor onze revalidanten realiseren we samen met ruim 550 toegewijde medewerkers vanuit 5 locaties: Breda, twee in Goes, Terneuzen en Middelburg.

Wat ga je doen?

Als logopedist lever je door middel van onderzoek vanuit jouw specifieke deskundigheid een bijdrage aan de hulpvraagverduidelijking en probleemstelling en van daaruit aan het formuleren van de behandeldoelstellingen van de revalidant. Je behandelt en begeleidt revalidanten met diverse diagnoses met name NAH en meervoudige problematiek, met als doel een voor de revalidant hoogst mogelijke mate van zelfstandigheid te bereiken en/of te behouden.

Het aanleggen van dossiers en het maken van behandelverslagen ten behoeve van het multidisciplinair team behoort ook tot je werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste Logopedist, die beschikt over:

 • een afgeronde Hbo-opleiding logopedie;
 • ervaring met het werken in een interdisciplinair behandelteam, waarbij ervaring met neurologische stoornissen een pré is;
 • een flexibele, positieve houding en inbreng;
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan, in een zelfbewuste organisatie die sterk in beweging is en waarin groei en zelfontwikkeling gestimuleerd worden.

Daarnaast bieden wij:

 • Een contract voor gemiddeld 16 uur per week voor de periode van 1-9-24 tot en met 14-2-25;
 • Een salaris van minimaal € 3.606,00 en maximaal € 5.084,00 bruto per maand, conform cao ziekenhuizen (FWG 55, op basis van 36-urige werkweek);
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen, met o.a. een eindejaarsuitkering en vakantiegeld die beiden vergelijkbaar zijn met een maandsalaris;
 • Een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid tot aanschaf van een fiets of computer met fiscaal voordeel en korting op je contributie bij de sportvereniging.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel door je CV en motivatiebrief te sturen via de knop op onze website!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wiebe van der Wal, Zorgmanager, tel. nummer 06-15314634

Deze vacature is gelijktijdig opengesteld voor interne en externe kandidaten. Interne kandidaten hebben een voorkeurspositie.

Geef een reactie

vrijdag 14-06-2024

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

 • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

  Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie