Vacature bij Revant voor vakantiewaarneming

Revalidatiecentrum Revant is op zoek naar een enthousiaste logopedist voor vakantiewaarneming in de periode 10 juli 2023 t/m 30 september 2023, op de locatie in Breda. Solliciteren kan tot 10 juni a.s.

Wij zoeken een enthousiaste logopedist die ons van 10 juli 2023 t/m 30 september 2023, op onze locatie in Breda komt versterken!

Welke uitdaging ga je aan?

Als logopedist lever je door middel van onderzoek vanuit jouw specifieke deskundigheid een bijdrage aan de hulpvraagverduidelijking en probleemstelling en van daaruit aan het formuleren van de behandeldoelstellingen van de revalidant. Je behandelt en begeleidt revalidanten met diverse diagnoses met name NAH en meervoudige problematiek, met als doel een voor de revalidant hoogst mogelijke mate van zelfstandigheid te bereiken en/of te behouden.

Het aanleggen van dossiers en het maken van behandelverslagen ten behoeve van het multidisciplinair team behoort ook tot je werkzaamheden.

Wat breng je mee

 • Een afgeronde Hbo-opleiding logopedie;
 • Ervaring met het werken in een interdisciplinair behandelteam, waarbij ervaring met neurologische stoornissen een pré is;
 • Een flexibele, positieve houding en inbreng;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je van ons

 • Een salaris van minimaal € 3.115,00 en maximaal € 4.391,00 bruto per maand, conform cao ziekenhuizen (FWG 55, op basis van 36-urige werkweek);
 • Eindejaarsuitkering en vakantiegeld, beiden vergelijkbaar met een maandsalaris;
 • De mogelijkheid tot aanschaf van een laptop of een sportabonnement met fiscaal voordeel, maar ook een fiets kun je tegen deze voordelen aanschaffen;
 • Werken in het centrum van Breda.

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf bij ons werken? Solliciteren is eenvoudig en binnen een minuut gedaan, via onze website. Doe dit wel vóór 10 juni a.s. Daarna sluiten we de vacature.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Wiebe van der Wal, zorgmanager, via telefoonnummer: 06-15314634. Hij kan je veel vertellen over de inhoud van de vacature.

Geef een reactie

donderdag 27-04-2023

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

 • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

  Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie